هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حامد رنجبری
#

گوگل دیسکاور: سفری در دنیای پیداکردن چیزهایی که هیچوقت بهشون فکر نمی‌کردی!

گوگل دیسکاور: سفری در دنیای پیداکردن چیزهایی که هیچوقت بهشون فکر نمی‌کردی!

گوگل دیسکاور: سفری در دنیای پیداکردن چیزهایی که هیچوقت بهشون فکر نمی‌کردی!

در این مقاله می‌خوانیم:

گوگل دیسکاور: دلال گشت و گذار در دنیای آنلاین به دنبال جواهرات پنهان!

Google Discover یا همان گوگل دیسکاور، یکی از خدمات گوگل است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته‌ای که به صورت مخفی و پنهان توسط گوگل اجرا می‌شوند، این خدمت به کاربران امکان پیشنهاد محتوایی را می‌دهد که مرتبط با علاقه‌مندی‌ها، فعالیت‌ها، جستجوها و رفتار کاربری آن‌ها است.

به طور مثال، اگر کاربری به دنبال اخبار ورزشی است، Google Discover ممکن است مقالات، ویدیوها، وبلاگ‌ها و دیگر منابعی را که مربوط به این حوزه هستند به او پیشنهاد دهد. همچنین این خدمت به کاربران اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به جستجوی دستی، محتوای مناسب خود را پیدا کنند.

در واقع، Google Discover با تحلیل رفتار کاربران و استفاده از داده‌های مختلف مانند تاریخچه‌ی جستجو، تاریخچه‌ی مرور وب، مکان و تنظیمات حریم خصوصی و بسیاری دیگر، سعی در پیشنهاد محتوای مخصوص به هر کاربر دارد.

Google Discover یک ویژگی خدمات گوگل است که به کاربران گوگل اجازه می دهد تا مطالبی که با علاقه مندی هایشان همخوانی دارند را در صفحه اصلی تلفن همراه یا رایانه خود ببینند.

این ویژگی از الگوریتم های یادگیری ماشینی برای پیشنهاد محتوا استفاده می کند که با تحلیل رفتار کاربری، جستجوها، مکان، تاریخ و غیره، مطالب مناسب را به کاربران پیشنهاد می دهد.

برای بهترین عملکرد گوگل دیسکاور، کاربران باید توجه کنند که:

1. مطالب مناسب در وب سایت خود قرار دهند. محتوای با کیفیت و به روز مطرح کردن از چیزی است که الگوریتم های گوگل دوست دارند.

2. بهینه سازی وب سایت. بهینه سازی وب سایت شما برای موتورهای جستجو به عنوان یک عامل مهم برای پیدا شدن در نتایج جستجو است. بهترین روش برای این کار، استفاده از کلمات کلیدی مناسب، محتوای با کیفیت و قالببندی درست است.

3. توجه به SEO. برای بهترین عملکرد در گوگل دیسکاور، باید توجه داشت که مطالب وب سایت با نحوه جستجوی کاربران همخوانی داشته باشد. بهترین راه برای این کار، استفاده از بهترین روش های SEO می باشد.

4. ایجاد محتوای اصیل و متنوع. محتوایی که ارائه می دهید باید منحصر به فرد باشد و به روز رسانی منظم داشته باشید.

به طور کلی، برای بهره بردن از گوگل دیسکاور، کاربران باید محتوای با کیفیت و مناسب برای کاربران خود را ارائه دهند و بهینه سازی وب سایت را از یاد نبرند.

گوگل دیسکاور 2

چگونه می‌توان گزارش گوگل دیسکاور را مشاهده کرد؟

برای مشاهده گزارش گوگل دیسکاور، می توانید از مرورگر وب خود استفاده کنید و به صفحه اصلی گوگل دسترسی پیدا کنید. سپس می توانید به این صورت عمل کنید:

1. کلیک کنید گزینه "پیشنهادات" در پایین صفحه.

2. در صفحه پیشنهادات، گزینه "گزارش" را کلیک کنید.

3. بعد از کلیک بر روی گزینه گزارش، گزینه هایی برای مشاهده گزارش های مرتبط با شما نمایش داده می شود، که شامل تاریخچه جستجو، موضوعات علاقه مندی ها و فعالیت های دیگر مرتبط با حساب کاربری شما است.

4. برای مشاهده گزارشات مربوط به هر دسته از گزینه ها، کافی است روی هر یک از آن ها کلیک کنید.

5. می توانید برای مشاهده جزئیات بیشتر در مورد هر گزارش، بر روی آن کلیک کنید.

در کل، مشاهده گزارش گوگل دیسکاور بسیار ساده است و کافی است به صفحه پیشنهادات و گزارش دسترسی پیدا کنید تا مشاهده کنید.

نحوه راه‌اندازی گوگل دیسکاور

برای راه‌اندازی گوگل دیسکاور مراحل زیر را دنبال کنید:

1. ورود به صفحه Google Cloud Console: اگر حساب کاربری Google Cloud Platform دارید، به صفحه Google Cloud Console بروید. در غیر اینصورت، حساب کاربری خود را ایجاد کنید.

2. ایجاد پروژه: پس از ورود به Google Cloud Console، پروژه جدیدی را با نام دلخواه خود ایجاد کنید.

3. فعال‌سازی گوگل دیسکاور: پس از ایجاد پروژه، بر روی منوی Navigation کلیک کرده و بخش AI Platform را باز کنید. سپس بر روی گزینه "Notebooks" کلیک کنید و در پایین صفحه بر روی دکمه "New Instance" کلیک کنید. در پنجره‌ای که باز می‌شود، یک نام برای instance انتخاب کنید و از تنظیمات پیش‌فرض استفاده کنید.

4. شروع به کار با گوگل دیسکاور: پس از فعال‌سازی گوگل دیسکاور، می‌توانید با انتخاب گزینه "Open JupyterLab" ابزار را اجرا کنید و با شروع به کار با گوگل دیسکاور آشنا شوید.

5. انتخاب مجموعه داده: برای شروع به کار با گوگل دیسکاور، می‌توانید از مجموعه داده‌های موجود در پروژه خود استفاده کنید یا داده‌های خود را به صورت فایل CSV یا Excel بارگذاری کنید.

6. ایجاد نوت‌بوک: با انتخاب گزینه "New" و سپس "Notebook"، می‌توانید نوت‌بوک جدیدی برای کار با گوگل دیسکاور ایجاد کنید. سپس، می‌توانید کدهای مورد نظر خود را نوشته و اجرا کنید.

با انجام این مراحل، شما می‌توانید شروع به کار با گوگل دیسکاور کنید و از ابزارهای مختلفی که در آن فراهم است استفاده کنید.

نحوه عملکرد گراف دانش چگونه است؟

گوگل دیسکاور از عملکرد گراف دانش در الگوریتم های خود استفاده می کند که در این بخش قصد داریم گراف دانش را بیشتر باز کنیم.

گراف دانش یک ساختار داده‌ای است که در آن اطلاعات به صورت گرافیکی به صورت گره‌ها و روابط بین آن‌ها نمایش داده می‌شود. گره‌ها در این ساختار داده‌ای شامل مفاهیم و موضوعات مختلف هستند و روابط بین آن‌ها نشان دهنده‌ی ارتباطات وابستگی و تداخل بین آن‌ها است.

گراف دانش به عنوان یک ابزار برای مدیریت دانش و اطلاعات، برای کسب و استفاده از دانش در سازمان‌ها و شرکت‌ها استفاده می‌شود. برای ایجاد یک گراف دانش، نخست باید مفاهیم و دانش‌های مرتبط را جمع آوری کنید و سپس آن‌ها را به صورت گرافیکی نمایش دهید. به طور کلی، گراف دانش برای سه هدف اصلی استفاده می‌شود:

1. سهولت در دسترسی به دانش و اطلاعات: گراف دانش به کاربران این امکان را می‌دهد تا به سرعت و به راحتی دانش و اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند. به دلیل داشتن ساختاری سلسله مراتبی، کاربران می‌توانند به سرعت از یک سطح به سطح دیگر منتقل شوند و به دنبال اطلاعات مورد نیاز خود بگردند.

2. تسهیل در به اشتراک گذاری دانش و اطلاعات: با داشتن گراف دانش، کاربران می‌توانند به سهولت دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و از دانش و اطلاعات دیگران بهره ببرند.

3. بهبود فرآیندهای تصمیم‌گیری: گراف دانش به کاربران این امکان را می‌دهد تا برای تصمیم‌گیری‌ های خود از دانش و اطلاعات بهتری استفاده کنند.

چگونه گوگل دیسکاور را روی موبایل فعال کنیم؟

Google Discover یا گوگل دیسکاور، یک ابزار اطلاع رسانی شخصی است که توسط گوگل در دسترس کاربران آندرویدی قرار می‌گیرد و در صفحه اصلی دستگاه شما نمایش داده می‌شود. برای فعال کردن گوگل دیسکاور در گوشی خود، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. ابتدا باید از برنامه Google App استفاده کنید. اگر این برنامه روی گوشی شما نصب نیست، ابتدا آن را از فروشگاه Google Play دریافت و نصب کنید.

2. سپس به تنظیمات برنامه Google App بروید. برای این کار، باز کردن برنامه Google App و فشردن دکمه سه خط در گوشه بالا چپ صفحه را انتخاب کنید. سپس روی دکمه «تنظیمات» کلیک کنید.

3. در بخش تنظیمات، گزینه «تلاش و فراهم کردن» را انتخاب کنید.

4. در بخش «تلاش و فراهم کردن»، گزینه «نمایش دیسکاور» را انتخاب کنید.

5. حالا گوگل دیسکاور در صفحه اصلی گوشی شما نمایش داده خواهد شد.

توجه داشته باشید که برای نمایش گوگل دیسکاور در صفحه اصلی، باید برنامه Google App در حالت پیش‌فرض خود باشد. همچنین، ممکن است برخی از تنظیمات بسته به نسخه سیستم عامل و برنامه متفاوت باشد.

تفاوت‌های مهم Discover با Feed چیست؟

Google Discover و Google Feed دو ابزار اطلاع رسانی مختلف از گوگل هستند که هر دو برای نمایش محتوای جدید برای کاربران استفاده می‌شوند. با این حال، دو ابزار دارای تفاوت‌هایی هستند.

Google Feed، قبلاً به عنوان Google Now شناخته می‌شد و در ابتدا مخصوص کاربران آندروید بود، در حالی که Google Discover برای هر دو سیستم عامل iOS و Android در دسترس است.

علاوه بر این، Google Feed به صورت مداوم محتوای جدید را نمایش می‌دهد، در حالی که Google Discover به صورت شخصی سازی شده با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی، بهترین محتواها را برای کاربران انتخاب می‌کند و نمایش می‌دهد.

در Google Feed، محتواها از منابع مختلفی مانند وبسایت‌ها و بلاگ‌ها جمع‌آوری می‌شوند، در حالی که Google Discover بیشتر از منابع امنیتی و معتبر مانند ویکی‌پدیا، خبرگزاری‌ها، و سایت‌های مشهور اطلاعات دریافت می‌کند.

در نهایت، Google Discover برای نمایش محتوا از یک رویکرد تصویری استفاده می‌کند که به کاربران کمک می‌کند بدون خواندن متن، درک محتوا را برای آن‌ها راحت‌تر کند. به عنوان مثال، برای مقالات و ویدئوها، تصاویر ویدئوها در Google Discover نمایش داده می‌شود.

گوگل دیسکاور 3

تفاوت گوگل دیسکاور با جستجوگر گوگل

گوگل دیسکاور و گوگل جستجوگر دو ابزار متفاوتی هستند با هدف‌ها و قابلیت‌های مختلف.

جستجوگر یک موتور جستجوی وب است که به کاربران امکان می‌دهد تا در بین صفحات وب جستجو کنند و نتایج مربوط به عبارات جستجوی خود را ببینند. گوگل جستجوگر به عنوان یک ابزار جستجوی وب، صفحات وب را براساس محتوا، رتبه‌بندی، ارتباطات و دیگر عوامل مرتبط با یک وب‌سایت در نتایج جستجو نمایش می‌دهد.

دیسکاور، یک ابزار برای اسکن و شناسایی محتوای صفحات وب است که توسط گوگل برای جمع‌آوری اطلاعات از صفحات وب استفاده می‌شود. این ابزار به گونه‌ای طراحی شده است که بتواند به صورت خودکار صفحات وب را پیمایش کند و اطلاعات موجود در آن‌ها را جمع‌آوری کند. این ابزار اطلاعات مربوط به صفحات وب را در بانک داده گوگل ذخیره می‌کند تا این اطلاعات در نتایج جستجوی گوگل قابل دسترس باشند.

بنابراین، اصلی ترین تفاوت بین گوگل جستجوگر و گوگل دیسکاور این است که گوگل جستجوگر از نتایج جستجو استفاده می‌کند تا به کاربران پاسخ بدهد، در حالی که گوگل دیسکاور از صفحات وب برای جمع‌آوری و نگهداری اطلاعات استفاده می‌کند. به عبارت دیگر، گوگل جستجوگر یک ابزار برای استفاده از اطلاعات صفحات وب است، در حالی که گوگل دیسکاور یک ابزار برای جمع‌آوری اطلاعات صفحات وب است.

دلیل اهمیت گوگل دیسکاور برای سئو چیست؟

گوگل دیسکاور به عنوان یک ابزار جمع‌آوری اطلاعات از صفحات وب، برای سئو یک وب‌سایت بسیار مهم است. این اهمیت به دلیل چند عامل مهم است:

1. شناخت سریعتر صفحات وب: با استفاده از گوگل دیسکاور، گوگل به راحتی می‌تواند صفحات وب جدید را کشف و در بانک داده خود ثبت کند. این بدان معناست که صفحات وب شما در صورت استفاده از ابزارهای متمایز سئو و به روز رسانی منظم، به سرعت توسط گوگل دیسکاور شناسایی شده و در نتایج جستجوی گوگل قرار خواهند گرفت.

2. بهبود شناسایی محتوا: گوگل دیسکاور به صورت مداوم صفحات وب را پیمایش می‌کند تا اطلاعات مربوط به محتوا، ساختار صفحات و دیگر جزئیات را به روز رسانی کند. این بهبود در شناسایی محتوا، می‌تواند در بهبود رتبه و بهتر دیده شدن صفحات وب در نتایج جستجوی گوگل کمک کند.

3. بهبود ارتباطات: گوگل دیسکاور به راحتی می‌تواند ارتباطات بین صفحات وب را پیگیری کند و سایت‌هایی را که به دلیل ارتباطات بیشتر با سایر صفحات وب مرتبط هستند، بهتر رتبه بندی کند. به عنوان مثال، گوگل دیسکاور می‌تواند بهتر از گوگل جستجوگر، ارتباط بین دو صفحه وب را پیگیری کند و از این ارتباط برای بهبود رتبه‌بندی در نتایج جستجو استفاده کند.

علایق کاربر در گوگل دیسکاور چگونه تعیین می‌شود؟

Google Discover یکی از ابزارهای شخصی سازی شده توسط گوگل است که برای نمایش محتواهای مرتبط با علاقه مندی ها و موضوعات مورد علاقه کاربران به کار می رود. برای تعیین علاقه مندی ها و موضوعات مورد علاقه شما در Google Discover، گوگل از روش های مختلفی استفاده می کند، که در زیر به برخی از این روش ها اشاره خواهیم کرد:

1. تاریخچه جستجو: Google Discover از تاریخچه جستجوهای شما در گوگل استفاده می کند تا بهترین محتواهایی که با علاقه مندی ها و موضوعاتی که در گذشته جستجو کرده اید، مرتبط هستند را برای شما پیشنهاد دهد.

2. فعالیت های دیگر گوگل: Google Discover همچنین از فعالیت های شما در دیگر خدمات گوگل مانند YouTube، Google News و Google Maps استفاده می کند تا محتواهایی که ممکن است برای شما جالب باشند را پیشنهاد دهد.

3. موقعیت جغرافیایی: Google Discover می تواند بر اساس موقعیت جغرافیایی شما نیز محتواهایی را پیشنهاد دهد. به عنوان مثال، اگر در شهری با ترافیک سنگین زندگی می کنید، ممکن است Google Discover محتواهایی در مورد راه هایی که می توانید برای کاهش ترافیک استفاده کنید، پیشنهاد دهد.

4. رویدادها و تعطیلات: Google Discover ممکن است بر اساس رویدادها و تعطیلات مختلفی که شما به آنها علاقه دارید، محتواهای مرتبط را پیشنهاد دهد. به عنوان مثال، اگر شما به فوتبال علاقه دارید، Google Discover می تواند محتواهایی را در مورد لیگ های مختلف فوتبال پیشنهاد دهد.

نتیجه گیری

Google Discover یکی از ابزارهای شخصی سازی شده توسط گوگل است که با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی، محتواهای مرتبط با علاقه مندی ها و موضوعات مورد علاقه کاربران را پیشنهاد می دهد. برای تعیین علاقه مندی ها و موضوعات مورد علاقه کاربران، گوگل از روش های مختلفی استفاده می کند، از جمله تاریخچه جستجو، فعالیت های دیگر در سرویس های گوگل، موقعیت جغرافیایی و رویدادها و تعطیلات.

استفاده از Google Discover برای کاربران از دو جنبه مهم است. از یک سو، این ابزار می تواند به کاربران کمک کند تا به محتواهای مرتبط با علاقه مندی های خود دسترسی پیدا کنند و به روز با آخرین اخبار و مطالب مرتبط با آنها بمانند. از سوی دیگر، Google Discover می تواند به وب سایت ها و صاحبان محتوای آنها کمک کند تا با پیشنهاد دادن محتواهای مرتبط، بیشترین بازدید و ترافیک را به دست آورند.

در نهایت، استفاده از Google Discover نیازمند اطلاعات شخصی کاربران است. به همین دلیل، گوگل با مراقبت از حریم خصوصی کاربران، از این اطلاعات استفاده می کند و هیچ گاه این اطلاعات را با شخص ثالث به اشتراک نمی گذارد.

در صورتیکه سوال های تخصصی درباره سئو سایت، طراحی سایت و یا انتخاب نام و ثبت دامنه دارید، می تونید از طریق ارسال نظر و یا راه های ارتباطی موجود در سایت، با همکاران ما بصورت تلفنی، مشاوره کرده و راهنمایی دریافت کنید.

مقالات مرتبط

راهنمای کامل طراحی سایت با وردپرس برای مبتدیان

راهنمای کامل طراحی سایت با وردپرس برای مبتدیان

در این مقاله می‌خوانید: طراحی سایت با وردپرس برای مبتدیان یادگیری طراحی سایت با وردپرس یکی از مهارت‌های کسب درآمدی است که می‌تواند در زمانی نسبتاً کوتاه، درآمد قابل توجهی را برای شما به ارمغان آورد. این پلتفرم که تقریباً بیش از نصف سایت های دنیا را تشکیل می‌دهد، به صورت رایگان در دسترس است […]

۱۰ راز سئو که هر طراح سایت باید بداند!

۱۰ راز سئو که هر طراح سایت باید بداند!

در این مقاله می‌خوانید: ۱۰ راز سئو را در این مقاله بررسی خواهیم کرد که بیش از همیشه به شما کمک می کند سایت های خود را قوی تر و بهینه تر برای موتورهای جستجوگری چون گوگل، بینگ و … مدیریت کنید. سئو یا بهینه‌سازی موتور جستجو، فرآیندی است که با استفاده از آن وب‌سایت‌ها […]

جذابیت و اختلافات؛ اینستاگرام تردز و توییتر در یک نگاه

جذابیت و اختلافات؛ اینستاگرام تردز و توییتر در یک نگاه

در این مقاله می‌خوانید: مقایسه اینستاگرام تردز با توییتر، مشخص می‌کند که آیا این اپلیکیشن جدید می‌تواند به عنوان یک رقیب قوی برای توییتر باشد یا خیر. با توجه به تغییراتی که ایلان ماسک در طول یک سال گذشته ایجاد کرده است، بسیاری با این پرسش مواجه هستند و نمی‌دانند که آیا باید در توییتر […]

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی

در این مقاله می‌خوانید: تفاوت طراحی سایت با وردپرس برای مبتدیان طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی یکی از مهارت‌های کسب درآمدی است که می‌تواند در زمانی نسبتاً کوتاه، درآمد قابل توجهی را برای شما به ارمغان آورد. پلتفرم وردپرس که تقریباً بیش از نصف سایت های دنیا را تشکیل می‌دهد، به صورت رایگان در […]

فرمول موفقیت برای تجارت آنلاین طراحی سایت

فرمول موفقیت برای تجارت آنلاین طراحی سایت

در این مقاله می‌خوانید: معیارهای طراحی سایت برای فرمول موفقیت برای تجارت آنلاین بدیهی است که مدیران و دارندگان کسب‌وکارها بر آن‌اند که حضور خود را در فضای سودمند تجارت الکترونیک با هدف جلب توجه مخاطبان و افزایش مشتری گسترش دهند از این رو، فرمول موفقیت برای تجارت آنلاین خیلی مهم است. در دورانی که […]

راهنمای کامل طراحی سایت با وردپرس برای مبتدیان

راهنمای کامل طراحی سایت با وردپرس برای مبتدیان

در این مقاله می‌خوانید: طراحی سایت با وردپرس برای مبتدیان یادگیری طراحی سایت با وردپرس یکی از مهارت‌های کسب درآمدی است که می‌تواند در زمانی نسبتاً کوتاه، درآمد قابل توجهی را برای شما به ارمغان آورد. این پلتفرم که تقریباً بیش از نصف سایت های دنیا را تشکیل می‌دهد، به صورت رایگان در دسترس است […]

۱۰ راز سئو که هر طراح سایت باید بداند!

۱۰ راز سئو که هر طراح سایت باید بداند!

در این مقاله می‌خوانید: ۱۰ راز سئو را در این مقاله بررسی خواهیم کرد که بیش از همیشه به شما کمک می کند سایت های خود را قوی تر و بهینه تر برای موتورهای جستجوگری چون گوگل، بینگ و … مدیریت کنید. سئو یا بهینه‌سازی موتور جستجو، فرآیندی است که با استفاده از آن وب‌سایت‌ها […]